Konferens

LÄt oss ta hand om er pÄ konferensen hÀr pÄ SkryllegÄrden mitt i naturen, nÀra Lund, Malmö & Sturup!I vÄr gemytliga och moderna konferens finner ni helheten till en lyckad dag. Med vÄrt konferenspaket och naturen inpÄ knuten finns hÀr stora möjligheter för en minnesvÀrd konferens.

Runt husknuten finns fina promenadvÀgar, tipsrunda och löpslingor.LÄt oss hjÀlpa dig med eventuella aktiviteter! HÀr i Skrylle Àr det bra fantasin som sÀtter grÀnserna för vad man kan göra, vi har flera uppskattade aktiviteter som vi vet fungerar!

Varför inte tÀvla om storfiskar titeln i Rögledammar, Ta en runda i kanoten, Bada i vedeldad bastu eller en 5-Kamp medskratt och utmaningar.I vÄrt konferenspaket Àter ni frukost framför brasan med hembakat bröd, en vÀllagad Lunch och eftermiddagsfika med hembakad kaka

Aktiviter och samarbetsövningar

LĂ€gg till en aktivitet under er konferens och ta del av en del av Skrylles naturomrĂ„de tillsammans med Ravitut som arrangerar populära och uppskattade aktiviteter dĂ€r friluftslivet Ă€r bas. Vi kan ta emot bĂ„de mindre och större grupper och allt dĂ€r mellan.
Boka en mÄngkamp med tre eller flera aktiviteter (finns för bÄde enskilt eller i grupp) tex kan det vara att göra upp eld och poppa popcorn.
Kombinera motion med friskluft och skratt genom en vandring dÀr er guide gör teamaktiviteter för er lÀngs vÀgen. Ett annat alternativ Àr att boka en av vÄra trÀningsaktiviteter i utegymmet eller fÄ tips och trix i löpteknik.
Vi dukar mer Àn gÀrna upp en kreativ verkstad med fokus pÄ att hantverka tillsammans i ull, sten, paracord eller varför inte testa pÄ att skulptera i is.
Listan gÄr göra mycket lÀngre och vi anpassar mer Àn gÀrna aktiviteterna sÄ det passar just er grupps förutsÀttningar bÄde vad det gÀller tid, intresse och fokus för gruppen. En del av vÄra aktiviteter hittas pÄ www.ravitut.se men vi ser gÀrna att vi hörs via info@ravitut.se eller pÄ 070-3008829 för att hotta det som passar er bÀst

Konferenspriser

Heldag………………………………….3100 kr 
inkl. internet och projektor

Hel timme………………………………650 kr 
gÄr ej att förboka

Konferenspaket Fika & Mat
Heldag……………………………………300 kr
Halvdag………………………………….200 kr 
Inklusive förmiddagsfika med hembakad ost/skinkbulle, kaffe/te och/eller eftermiddagsfika med hembakad kaka och kaffe/te och lunch – givetvis hembakad med flera alternativ.

Priser inkl. moms.